81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Peddon Jenny Maxi Yıkanabilir Regl Külodu 2XL
Peddon Jenny Maxi Yıkanabilir Regl Külodu 2XL
Peddon Jenny Maxi Yıkanabilir Regl Külodu 2XL
Peddon Jenny Maxi Yıkanabilir Regl Külodu 2XL

Peddon Jenny Maxi Yıkanabilir Regl Külodu 2XL

349,00TL
S
L
M
XL
XS
2XS
2XL
1Adet
Ürün Özellikleri
Jenny Maxi Peddon Regl Külodu
Jenny Maxi Peddon; düşük bel, yıkanabilir, özel hijyenik emici kumaşlı, bambu astarlı regl külotudur. Köşelerde bulunan dubleler sayesinde en zorlu günlerde dahi sızdırma yapmaz.

Peddon Ped Yerine Özel Emici Kumaş Kullanır
Peddon’da, hijyenik pedlerde kullanılan boya, parfüm, parafen, dixoin gibi toksik maddeler asla bulunmaz. Bunun yerine özel ve akıllıca tasarlanmış, patentli kumaş kullanılır. Bu özel kumaş tasarımı sayesinde, Peddon şişme yapmaz, ağırlaşmaz.

Tüm Peddon modelleri, yıkanabilir ve leke tutmaz.

Peddon’un Kalınlığı Ne Kadar?
Jenny Maxi peddonlarda özel emici kumaşlar kullanılır. Ayrıca kimyasal içerikli emici tanecikler kullanılmadığı için sıvıyı emince şişme olmaz.

Şişme yapmayan, ağırlık yapmayan Peddon, regl dönemlerinizi konforlu geçirmeniz için akıllıca tasarlanmıştır, patentli bir iç çamaşırıdır.

Jenny Maxi Peddon Regl Külodu Bel Yüksekliği Nedir?
Jenny Maxi peddon regl külotları, göbek deliğinin 3 parmak altında biten, düşük bir modeldir. Bel kısmında rahatsızlık veren lastik ya da korse kullanılmaz. Tüm Peddon regl külodu modelleri gibi Maxi Peddon modeli de beli sıkmadan saran kumaş teknolojisi ile üretilmiştir.

Jenny Maxi Peddon Regl Külodu Hijyenik midir?
Peddon regl külotları, tek kullanımlık regl ürünlerinden daha hijyenik ve aynı zamanda çevre dostudur. Tek kullanımlık ürünlerde bulunan ağartıcı, naylon, parfüm, parafen, dioxin gibi tenle temas etmemesi gereken toksik maddeler Peddon regl külotlarında kullanılmaz.

Jenny Maxi Peddon Regl Külodu Sızdırma Yapar mı?
Tüm peddon ürünlerinde bulunan duble teknolojisi sayesinde sızdırma %99 oranında engellenir. Aynı zamanda içte bulunan emici tabaka sızdırmaya neden olmayacak kadar uzundur.

Maxi Peddon Regl Külodunda Kullanılan Emici Astar nasıldır?
Peddon regl külotlarında üç katman bulunur. Vücuda temas eden dış yüzey nefes alan ve bakterileri %99 engelleyen antibakteriyel bambu kumaştır. İç kısımda tescillenmiş yıkanabilir emici astar bulunur. Bu iki modeli farklı kılan bel yüksekliği ve özel emici kumaşın uzunluğudur.

Jenny Maxi Peddon regl külodunun emici astar uzunluğu yoğun günler için tasarlanmıştır. Üç tampon kadar sıvıyı emer ve şişmez yapmadan, ağırlık yapmadan regl dönemini rahatça geçirmenizi sağlar.

Jenny Maxi Peddon Regl Külodu Kaç Saat Kullanılabilir?
Her kadının regl düzeni farklıdır. Ortalama bir Kadın 5 gün regl olduğunu düşünürsek; bu Kadın yoğun günlerde 6–8 saat Maxi Peddon’u kullanırken; 6 ve daha fazla gün regl olan kişilerde yoğun günlerde kullanım süresi daha kısa olacaktır; 4 ve daha az gün regl olan kişilerde yoğun günlerde kullanım süresi daha uzun olacaktır.

Kişi, kendi adet döngüsüne göre süreyi belirlemelidir.

Eğer Maxi Peddon’u idrar kaçırma problemi için kullanacaksanız;

Hamşurma, öksürme, gülme refleksleri ile olan doğal kaçırmalarda,
Hamilelik sonrası oluşan geçici idrar kaçırmalarda,
Günlük ped kullanımı yerine kullanımlarda,
önermekteyiz.

Hijyen açısından, regl külodu amacıyla kullanılan Peddon’un 24 saatten fazla kullanılmaması tavsiye edilir.

Peddon Regl Külodu Kıyafetlerde Leke Bırakır mı?
Hayır! Peddon regl külotları, kullanma talimatlarına uyulduğu taktirde sızdırma yapmaz, dolayısıyla kıyafetlerde leke oluşumuna neden olmaz.

Peddon Regl Külotları Kokuya Neden Olur mu?
Hiçbir Peddon ürünü kokuya neden olmaz. Adet kanının kendine has, doğal, rahatsız etmeyen hafif bir kokusu bulunur. Bu koku, naylon içeren tek kullanımlık pedlerde ağırlaşır ama Peddon hava alan bir yüzeye sahip olduğu için ağır bir kokuya neden olmaz.

Peddon Regl Külotları Tayt Altından Belli Olur mu? Spor Yaparken Peddon’u Giyebilir miyim?
Peddon regl külotları, özel kesimi sayesinde dikiş izi bırakmaz, taytların altında ya da kıyafetlerinden belli olmaz. Bedeni saran tasarımı sayesinde spor yaparken, yürürken, işteyken kısaca hayatın her alanında gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Peddon’umu Nasıl Yıkayabilirim?
Tüm Peddon modelleri, yıkama filesi ile gönderilir. Öncesinde elde soğuk su da yıkayıp ardından hassas yıkama programıyla (15 - 30 C ‘’) ayarında çamaşır makinesinde yıkanabilir. Her iç çamaşırında olduğu gibi önce elde yıkama, Peddon’un ömrünü uzatacaktır.

Yıkama esnasında yumuşatıcı kullanılmaması gerekmektedir, bu Peddon’un kullanım ömrünü kısaltacaktır.

Kurutma makinesinde kurutmayınız.
Ürün kodu10861799
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön