81 ilde mağazadan ÜCRETSİZ TESLİMAT fırsatı!
Gratis KartMağazalarımızYardım ve Destek
MarkalarKampanyalar
Gratis Beauty
  • 0

    Sepetin şu an boş

Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
Otomatik tamamlama sonuçları mevcut olduğunda, incelemek için yukarı ve aşağı ok tuşlarını kullanın ve seçmek için girin tuşuna basın. Dokunmatik cihaz kullanıcıları, dokunarak veya kaydırma hareketleriyle keşfedebilirler
The NewLab Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20% 30 ml
The NewLab Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20% 30 ml
The NewLab Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20% 30 ml
The NewLab Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20% 30 ml

The NewLab Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20% 30 ml

429,00TL
1Adet
Ürün Özellikleri
Yaşlanma Karşıtı Yüz Serumu Retinol 0.2% + Squalene 20%

Retinol Serum Nedir Ne İşe Yarar?
A vitamini türevi olan retinol; gözenekleri sıkılaştırmaya, cilt tonunu aydınlatıp eşitlemeye, koyu lekeleri önlemeye yardımcı olur. Retinol Serum, kırışıklıkları önlerken cildi nemlendirir, aydınlatır ve cilt tonunu düzenler.

*Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Dermatolojik test nedir?
Kozmetik ürün veya ham maddenin tüketici tarafından kullanıldığında cildinde tahrişine neden olma potansiyelini belirlemek için gönüllüler üzerinde dermatolog kontrolünde yapılan testtir.

Retinol Serum Kimler İçindir?
Cilt yüzeyinde oluşan güneş lekeleri, sivilce izleri, kırmızı noktalar, ince kırışıklar ya da hormonal dengesizlikler gibi cildin pürüzlü görünmesine neden olan etkilere sahip kişiler.
Cildin esnekliğini ve canlılığını kaybetmeye başladığı, kırışıklık oluşumunun arttığı kişiler.
Kırışıklık ve yaşlılık belirtileri ile savaşan tüm cilt tipleri.

Retinol Serum Nasıl Kullanılır?
Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar retinol serumu yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Cilt bakımı rutininizin bir parçası olarak sadece akşamları kullanınız. Retinol kullandığınız gecelerde yüzünüzde akne ürünleri, asitler veya peelingler kullanmayın, aksi takdirde cildinizi tahriş etme veya yakma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Retinol cildi güneşe karşı daha hassas hale getirerek güneş yanığına veya ciltte renk değişikliğine neden olabilir, bu nedenle her sabah SPF 30 veya daha yüksek SPF'li bir güneş koruyucu kullanın. Retinol, cildi soyucu etki gösterdiğinden cildiniz alışma dönemini geçene kadar muhtemelen birkaç hafta pul pul dökülme, kuruluk, tahriş ve hassasiyet görülebilir.

Uyarılar
Hamilelik döneminde kullanılması uygun değildir. Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Yaşlanma Karşıtı Formülü
İçindekiler / Ingredients: C12-15 Alkyl Benzoate, Squalene, Tocopheryl Acetate, Simmondsia chinensis Seed Oil, Retinyl Palmitate, Helianthus annuus Seed Oil.

Retinol
Retinol, cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur, hiperpigmentasyon görünümünü, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltır, cildin nemlenmesini iyileştirir ve sivilceyi yok etmeye yardımcı olur.
Kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur. Sadece mevcut ince çizgilerinizi ve kırışıklıklarınızı düzeltmekle kalmaz, aynı zamanda oluşan yenilerini de en aza indirir.
Donuk cildi aydınlatır. Hücresel düzeyde cildi soyar, daha parlak, daha pürüzsüz ve kelimenin tam anlamıyla daha yeni bir cilt ortaya çıkarır.
Sadece yağlı cildi düzenlemekle kalmaz, aynı zamanda gözeneklerin tıkanmasını önleyerek daha az siyah nokta ve sivilce oluşumuna neden olur.
Koyu lekelerin rengini açar. Zamanla cildinizi, solan güneş lekelerini, sivilce izlerini, hiperpigmentasyonu ve koyu lekeleri eşitler.
Retinol, kolajen ve elastin üretimini artıran hücre döngüsünü uyardığından, cildinizi dolgunlaştırmaya, gözenekleri açıp küçültmeye ve koyu lekeleri ve kızarıklığı gidermeye yardımcı olur.

Dikkat! Retinol ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırarak etki gösterir, böylece cildin yenilenme süreci hızlanır. Ancak bu soyma işlemi aynı zamanda cildin pul pul dökülmesine ve incelmesine neden olabilir. Bu nedenle retinol içeren ürünler kullanırken aynı anda AHA/BHA içeren ürünler kullanmak cildi tahriş edebilir. Ayrıca cilt inceldiği için güneşe hassas hale gelir ve bu nedenle de mutlaka güneş koruyucu ile birlikte kullanılmalıdır.

Squalene / Skualen
Squalene ciltteki sebum gibi cildinizi kayganlaştırmak ve korumak için vücudunuzun ürettiği birçok doğal lipidden biridir.
Squalane iyi bir nemlendiricidir, tahriş etmez ve komedojenik değildir. Cildi nemli, dolgun ve yumuşak bırakır. Squalane, kuru, hassas, yağlı ve akne eğilimli TÜM cilt tipleri için uygundur.
Cilt bakımında skualan kullanmak, kırışıklıkları azaltabilir, UV hasarını tersine çevirebilir, çilleri hafifletebilir ve cilt pigmentasyonunu önleyebilir.

Jojoba Oil/Jojoba Yağı
Jojoba Yağı, birçok temel yağ asidi, güçlü antioksidanlar ve vitaminler içerir.
Jojoba Yağı doğal olarak naziktir ve tahriş etmez, temelde her cilt tipi için mükemmeldir; Yağlı cildi dengeler, hassas cildi yatıştırır, kuru cildi nemlendirir ve hatta sivilce ve çatlaklarda kullanılmasına yardımcı olur.
Jojoba yağı son derece etkili bir doğal nemlendiricidir. En iyi cilt bakımı rutininin bir parçası olarak yüz ve boyunda kullanılır. Tüm cilt tipleri için işe yarar ve cildi beslemek, nemlendirmek ve yatıştırmak için harikadır.

Tocopherol/E Vitamini
E vitamini cildi hasardan korumaya yardımcı olur.
Ürün kodu10445242
Kullanım AmacıYaşlanma Karşıtı
Cilt TipiTüm Cilt Tipleri
FormLikit
ÖzellikRetinol
Hacim30 ml
TipŞişe
ÇeşitTekli
Yorumlar Video Kampanyalar İade Koşulları Ödeme Seçenekleri
Başa Dön